Notícies Esportives
Esport Viu 12-06-2021

Període de Matrículació. Temp. 21-22

Des del 17 de juny fins al 15 de juliol es podrà formalitzar la matrícula a les Escoles Esportives 21-22 telemàticament des de la nova web www.esportsondara.com de forma fàcil i ràpida i des de casa, sense la necessitat d'acudir a l'Oficina d'Esports.

Per a poder reservar la plaça esportiva s'haurà d'abonar una primera quota de 50€ en concepte de reserva de plaça i una segona quota la resta, en començar la temporada.

Quant als preus de les Escoles Esportives Municipals, es mantenen els mateixos que la temporada 2020-2021, amb descomptes per ser residents a Ondara i per tindre germans inscrits.

Des de l'Ajuntament d'Ondara s'ofereixen per al nou curs 2021-2022 un total de set disciplines esportives: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis-taula, pilota valenciana, escola multiesportiva (de 4 a 6 anys), i tennis.

Des de la Regidoria d'Esports es recorda als usuaris la necessitat de formalitzar la inscripció en el període fins al 15 de juliol, i s'ha anima a les famílies a inscriure els xiquets i xiquetes en alguna de les Escoles Esportives Municipals, l'objectiu de les quals és la formació integral de valors relacionats amb la pràctica esportiva.

 

 

COMPARTIR 

Actualitat