Com formalitzar la matrícula

!!! Important: Cal omplir els camps correctament en tots els pasos o de lo contrari es possible tenir problemes en la formalització de matrícula.


1. ACCEDIR A LA PÀGINA DE MATRICULAR-SE.

Es troba en el menú Matrícula.


Pas 1.  Llig i tria l'esport i apretà el botó CONTINUAR MATRÍCULA

Pas 2. Ompli els camps per a la tria de categoria automàtica a partir de la Data Naixement,  Gènere, Codi Postal i Modalitat en cas d'haver-ne.

Pas 3. Ompli els camps que et demana amb les dades pesrsonals de l'alumne/a, documents a adjuntar*, dades parentals de contacte i donar Consentiment de les Dades. 

Pas 4. Resum de Matrícula i la seua Quota Anual, Matrícula anterior (Descompte per germans. Sempre el preu de la matrícula) on has de posar el nº de registre de la matrícula. (Per a aplicar el descompte prèviament has d'haver realitzat la primera matrícula del teu fill o fila).

Tria la modalitat de pagament, en targeta o transferència bancària i dona-li al botó ACCEPTAR.

En acabar el pas de pagament, arribaràs a la pàgina de PRE-INSCRIPCIÓ REALITZADA CORRECTAMENT!!! i el seu resum i les indicacions a tenir en compte.

Pas 5. Verifica al teu mail que hages rebut un correu com a que ha estat realitzada. En cas de no ser així, contacta amb l'Oficina d'Esports.

Pas 6. A partir d'ara, estigues atent al teu correu de contacte, a on anirem informant-te del teu procés de matrículació.

Pas 7. Enhorabona família ja esteu a Ondara Esport Viu!

 

Camps no necessaris per formalitzar la matrícula:

  • Adjuntar documents DNI
  • Adjuntar foto carnet
  • Adjuntar Dades Mèdiques

 

 

 

COMPARTIR