Saluda

L’Esport és garantia de Salut!


Des d'ací vull animar a les famílies d’Ondara que inscriguen els seus fills i filles en alguna de les Escoles Esportives Municipals, l'objectiu de les quals és la formació integral de valors relacionats amb la pràctica esportiva. Des de l'Ajuntament d'Ondara s'ofereixen per al nou curs 2021-2022 un total de set disciplines en les Escoles Esportives Municipals d’Ondara: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis-taula, pilota valenciana, escola multiesportiva (de 4 a 6 anys), i tennis.

Portar una vida saludable és molt important i més en els temps que corren; l’esport és una garantia de salut, la seua pràctica augmenta les defenses i el benestar emocional, per això, vos convidem a triar l’activitat que més agrade als vostres xiquets i xiquetes i a practicar-la amb tota la seguretat.

Enguany, les circumstàncies han motivat que aquest curs 2020-2021 hàgem tingut dificultats per a desenvolupar la normal activitat de les nostres escoles esportives, que, no obstant això, hem pogut acabar la temporada adaptant-mos a la pandèmia i amb molta il·lusió per començar una nova temporada 2021-2022 que ens permeta recuperar la normalitat esportiva.

Per aquest motiu, se seguirà novament el protocol establit en les escoles esportives d'Ondara per a evitar contagis; un protocol que ha funcionat molt bé aquest curs passat, i que ha minimitzat els riscs; com per exemple amb grups bambolla, mascaretes, higiene de mans, distància de seguretat, etc. Des de l’Ajuntament d’Ondara procurem sempre que tot es porte a terme de la manera més segura possible.

Des de la Regidoria d'Esports es té la intenció que en aquesta nova temporada els integrants de totes les escoles puguen gaudir d'activitats esportives segures i a l'abast de tots i totes. Vos animem a continuar endavant i a practicar esport en qualsevol de les nostres escoles esportives municipals, que prenen com a emplaçaments el Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza; el Pavelló Municipal, el Trinquet Municipal i el gimnàs del Sanchis Guarner.
 

Salut i Esport!

 

Mar Chesa
Regidora d’Esports
Ajuntament d’Ondara

 

COMPARTIR